Magyarorszagon is igaz az az orvosi protokoll, h ha keves eselyt latnak a kronikus beteg koronavirusos gyogyulasara, akkor nem is nagyon foglalkoznak vele? Pl eleve nem teszik lelegeztetogepre
Figyelt kérdés
Olaszorszag kapcsan olvastam, h a kronikus betegeket ra sem tettek a lelegeztetetore, h ne foglaljak az agyat. Mi is itt tartunk mar?2020. nov. 22. 18:39
11/33 anonim válasza:
Sajnos. Én sem a covidtól tartok a legjobban, hanem ezektől a dolgoktól, amellett, hogy a vírus maga nagyon súlyos tüneteket és/vagy szövődményeket okoz. :(
12/33 A kérdező kommentje:
Edesanyam korhazban van, es nagyon aggaszt az ellatas hianya. Az sem biztos, h etetik-itatjak rendesen:-( nem lehet bemenni hozza, tehetetlenek vagyunk
2020. nov. 22. 19:56
13/33 anonim válasza:
Kérdező!
Engedd már el ezt a trollt, akinek az állítólagos orvos családtagja megkapta a protokollt.
Ez úgy kamu ahogy van.
14/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok benne biztos. En is olvastam, h orvosi protokoll resze, h sorsolassal dontenek ket azonos eselyu beteg eseten. Masreszt az ellatas hianyossaga protokoll nelkul is igaz a korhazakra. Szegeny anyukam nem akart bemenni. Mar nem vagyok biztos, h jol jart, h bevittek
2020. nov. 22. 20:01
15/33 anonim válasza:
A “troll” vagyok, milyen osztályon van? Ne aggódj, biztosan etetik itatják, nem erre értettem a szelektálást, hanem vis maior helyzetekre. A vírushelyzet miatt nem szabad látogatni, nem azért, hogy ne lásd mi folyik ott. Azért itt még nem tartunk.
16/33 A kérdező kommentje:
Tudom, h a jarvany miatt nem lehet latogatni. Covid osztalyon van, egyelore nincs lelegezteton, de nagyon-nagyon gyenge.
2020. nov. 22. 20:15
17/33 anonim válasza:
Hát trollocska, ebből már nem tudsz jól kijönni.
18/33 anonim válasza:
Nagyon szurkolok, hogy minél előbb meggyógyuljon és hazaengedjék!
19/33 A kérdező kommentje:
Koszi!
2020. nov. 22. 20:21
20/33 anonim válasza:
Undorítóak vagytok vírusszkeptikusok, a társadalom legalja. Nem tudok már szépen fogalmazni rólatok, a sors kegyetlensége, hogy normális emberek is elkapják ezt a kórságot, pedig igazán CSAK TI érdemelnétek meg, de a legrosszabbakat nem kívánom. Csak annyit, hogy tudjátok milyen ez. Remélem Görény “dokitok” börtönben végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!