Meddig fog tartani ez a koronavírus ? Kinek mi a tippe? Mennyire visel el titeket? 24/F
Engem már nagyon bosszant ! Mióta ez a dolog van azóta "sötétnek" látok mindent...
Megfordult teljesen minden !!
Mint egy rossz rémálom..
Soha nem hittem volna
Nagyon elegem van belőle
Nem tudni meddig szivatja még a népet O1G de nagyon remélem hogy 2022re ez csak egy szörnyű emlék lesz
Ami a leginkább bosszant azt a sok hüly. Ember akik tényleg mindent elhisznek a médiának és jobban rettegnek egy olyan vírustól aminél még az influenza is rosszabb
Igazából a kormány döntései képesek még rendkívűl bosszantani bárcsak Svédországban élnék nem itt a nyomorult magyarországon
Tudom hogy le leszek pontozva de nem érdekel
3-as Te mi a bánatról beszélsz??
Elment az a maradék kis eszed kis barátom??
Már sokak megis vanak hülyülve !! Az én ismerőseim közül is egyre joban távolodnak el tőlem is és egymástól is...
Bunkó stílus , a legalja viselkedés , az egymást basz@atás és a másik lesz@rása az megy !!
Bár előtte is így volt de most még jobban igy van. Pedig most kéne igazán összetartanu !!!
milyen hazaárulóról beszélsz te idióta ?? Hogy függ ez össze ??
Te tényleg megvagy bolondulva ember!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!