Miért érzek nyomást a gyomromban állandóan?
Oszinte leszek veled, otletem sincs hogy mi ez, de velem idoszakosan elofordul. Nem sokkal az utan jelent meg, hogy tortent egy tragedia a kornyezetemben. Amikor megjelent akkor nagyon megijedtem, gasztron kivizsgaltak es semmit sem talaltak (hasi uh, tukrozes, labor volt). Kicsit a paniktol pszichesen is besokalltam, de pszichologussal full tunetmentes lettem par honap utan. Amugy fogytam 7-8kg-ot, nem volt etvagyam (es mivel ezt realizaltam, erre meg jobban raparaztam) es elofordult hogy reggelente behanytam. A tukrozes hozta meg a fordulopontot, akkor realizaltam hogy faszsag ez az egesz amit csinalok es onnantol az eletszinvonalam megint felfele.
Azota vannak dolgok amiket nem bir a gyomrom. Ha 8 utan vacsizok, akkor masnap reggel kicsit faj. Az olajos dolgokat nem szereti. Illetve idonkent (2-3 havonta par hetig) ramjon ez a tompa nyomas is, pszichesen kuzdok azert hogy ne mozduljak ra es oruljek bele ismetelten. Aztan elmulik es megy tovabb minden a maga modjan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!