Medrol szteroid mellékhatások?
Jaj.😞 szerintem kb egy felév biztosan,míg a szervezet normál módja visszaáll.Ilyen aknéra egyébként nem tudom milyen kezeléseket alkalmaznak,de lehet inkább bőrgyógyászhoz mennék
Ha nem javul,akkor Roa esetleg vagy antibiotikumok lehetnek talán hatásosak,legalábbis ilyenre azokat szoktak felírni.Egyébként néha magával a szteroidokkal akarják kezelni a pattanásokat.Mikor nagyon aknés voltam,velem azt szedettek,de nagyjából kárt csinált csak a szervezetemben.Amint elmúlik a betegség,se szteroidos krémet se semmi ilyen tartalmút ne használj! Ami talán házi megoldásként használhat,az az aloe vera természetes növénye,neogranormon kenőcs vagy esetleg a csalántea.Kiváló vértisztító.De valószínű javulás akkor lesz,ha a szteroid kiürül a szervezetedből.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!