Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lázcsillapítót lehet napi...

Lázcsillapítót lehet napi szinten fogyasztani?

Figyelt kérdés
Tavaly 100.000 Ft körül költöttem el csak erre, mivel állandóan beteg voltam...
2020. nov. 15. 13:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kerdezo, neked meg ennyi eszed volt, hogy bementel? Engem is kuldtek mar be anno betegen, hat en meg szepen suli helyett elballagtam az orvoshoz, megmondta mi bajom, kaptam igazolast, ugy mar anyamek is hittek nekem.

Anyaddal karoltve kene orvoshoz menni, aki egesz evben beteg, az nem normalis. Vagy egy piciket tulzol, en erre tippelnek. En is onkenteskedtem sokat kisgyerekek kozott, parszor beteg voltam, de hozzaszoktam egy ido utan, erosodott az immunrendszerem gondolom.

2020. nov. 15. 14:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem vagyok bolond... Persze, aki egész évben beteg, az turi bolond...

Pedig csak ő jár el suliba és igen, szeptember óta beteg... Nem normális, de ez van évek óta... Azon csodálkozom, hogy a kollégiát se zavarja. Kezet nem mos... Hiába van előírva, az iskolában sem szellőztet, mert attól fázik meg...

2020. nov. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!