Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lázcsillapítót lehet napi...

Lázcsillapítót lehet napi szinten fogyasztani?

Figyelt kérdés
Tavaly 100.000 Ft körül költöttem el csak erre, mivel állandóan beteg voltam...
2020. nov. 15. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lázat csak akkor csillapíts, ha rosszul is érzed magad miatta, mivel így dolgozik a szervezeted a kórokozó ellen.

A májdat károsíthatja ha állandóan szeded.

2020. nov. 15. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
... Arra nem gondoltál, hogy esetleg megnézesd, mégis mi a francért vagy beteg hónapokon keresztül, ami egy felnőtt embernél marhára nem normális? Lázat otthon is csak akkor csillapíts amúgy, ha már nagyon magas, és tudod kontrollálni a folyadék-utánpótlásodat.
2020. nov. 15. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
38-39 fok között dolgozik legjobban az immunrendszer, szóval inkább csak akkor csillapítsd, ha rosszul érzed magad, vagy olyan alapbetegséged van, ami miatt ártalmas lehet. Jobbulást!
2020. nov. 15. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan nem, pláne hogy rövid időn belül tökéletesen hatástalanná válik.
2020. nov. 15. 14:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy fejfájásra is szedtem, ami nem feltétlen járt együtt a lázzal, meg én már 38 körül nagyon rosszul vagyok.

Suliba jártam busszal, muszáj volt... Tudom, hogy káros. Energiaitallal együtt fogyasztottam, akkor szoktam rá.

Egyébként sajnos tudom, anyám kisgyerekek között dolgozik, egész évben beteg, mi is azok vagyunk. Most is az szeptember óta beteg folyamatosan, de szerencsére nem megyek sehova.

Azt bírom, hogy a nagynénémet nem engedte el Tescoba, engem meg fpgorvoshoz, mert vírusos idő van... Aztán ő meg folyton beteg, meg fertőz, az nem baj...

2020. nov. 15. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy muszáj volt? Kényszerítettek, hogy szépen elkezdd kb. napi rendszerességgel szedni? Ezzel elég szépen betehetsz a májadnak, de a szívednek és érrendszerednek is akár.
2020. nov. 15. 14:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Muszáj volt mennem iskolába! Igen, akár lázas betegen is bezavartak.
2020. nov. 15. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, már megint Te??????
2020. nov. 15. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem normálisak a szüleid. Hogy bajod lett-e tőle, azt orvos tudná csak megmondani.
2020. nov. 15. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
Már megint ez a bolond!
2020. nov. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!