Talán koronavírus?
A hőemelkedés és hátfájás, émelygés az első legjellegzetebb tünet. Nem pedig a torokfájás.
Én szerencsés vagyok, alig volt tünet és néhány nap alatt teljesen rendbejöttem.
45f
Szerintem alapból baj hogy stresszelsz rajta ezzel be is beszéled magadnak tudat alatt.
Lehet hogy elkaptad lehet hogy nem próbálj arra gondolni hogy nem. Ne kelts ön magadban pánikot. Én 21 vagyok, lány és vannak betegségeim több mint egy hete vagyok beteg. Nekem úgy kezdődött hogy megfáztam olyan volt mint egy nátha de egy kicsit erősebb volt körülbelül 3 napig tartott folyamatosan lázas voltam de vizes ruhával és algopyrinnel plusz rubophen thermoval lehúztam a lázat. A negyedik nap elvesztettem a szaglásom és az ízlelésem ma van 6. napja hogy abszolút nem érzem az ízeket. Az orr mandulám be van dagadva ezt onnan gondolom hogy teljesen olyan a hangom mint hogyha meg lennék fázva és tudok venni az orromon levegőt és teljesen tiszta az orrom...viszont sokkal nehezebben veszek levegőt de egyébként kibírható. Volt légszomjam viszont le nyugtattam magam és legyeztem magam nem pánikoltamrá vettem be gyógyszert hál istennek elmúlt. Néha van hogy nehéznek érzem a mellkasom de néha meg tök jól vagyok. Szerintem még néhány napig fog tartani aztán elmúlik. A párom több mint két hete hogy nem érzi a szagokat és az ízeket előtte ő is beteg volt csak sokkal könnyebb volt neki a megfázása mint nekem. Körülbelül 12. nap után kezdett visszajönni az ízlelése és tompán érzi az elmondás szerint úgy érzi a szagokat mint aki kezd megfázni. Ja mellesleg mind a ketten több mint 6 éve dohányzunk igaz napi 9 szálnál többet nem szívunk el.
minket nem teszteltek nem kértünk tesztet itthon voltunk de biztos hogy fertőztünk, hiszen már akkor is fertőztünk amikor nem is tudtuk hogy betegek vagyunk. És szinte biztos hogy ez korona. Ne izgulj és ne akarj beteg lenni.
Egyél sok mézet, igyál sok csipkebogyó teát, használt propolisz cseppet, C, D3 vitamin, paracetamol tartalmú gyógyszer és nem lesz semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!