Kinek hogyan kezdődött a Covid ?
Én egy-két nap után már teljesen rendbe jöttem, csak amikor tornázni próbáltam éreztem, hogy elég gyenge vagyok, emiatt egy hónapot ki is hagytam a biztonság kedvéért. A családomban a többiek is kb. egy hét után már jól voltak, apukám az egyetlen, akinek elhúzódtak a tünetei, de vele mindig ez történik, ha megbetegszik, de ő is elment mostanában kirándulni így nincs azért olyan rosszul. Szóval szerintem egy, vagy maximum két hét múlva már teljesen jól leszel. Egy másik ismerősömnek több hétig elhúzódott, de neki sokkal komolyabb tünetei voltak, mint neked, de végül ő is meggyógyult.
Én úgy voltam vele, hogy mivel valószínű volt, hogy covid ezért eléggé megijedtem tőle először, de után próbáltam úgy nézni, hogy ha egy hasonló betegséget máskor, még a covid előtti időkben kaptam volna el, akkor egyáltalán nem gondoltam volna semmi komolyabbra, még akkor sem, ha elég rosszul éreztem volna magam. Szóval szerintem ha ilyen tüneteid vannak, akkor pihenj sokat, de ne aggódj mert nemsokára minden oké lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!