Megoldás szerintetek a koronavírus-járványra a védőoltás?
Mármint most eltekintve attól, hogy szoros határidőkkel (ámbár a szokásosnál valószínűleg sokkal több anyagi támogatással és így erőforrással) fejlesztik az oltóanyago(ka)t. Nekem sajnos az a benyomásom, hogy hiába lesz hatásos és mellékhatásoktól mentes, ha marad önkéntes, akkor nem adatják be elegen, és pont csak annyira fogja megakadályozni újabb járványok kialakulását, amennyire az influenza-oltások megakadályozták ezt az elmúlt évtizedekben..
Persze, pont az új volta miatt kötelezővé tenni meg szerintem is visszatetsző lenne..
Nálunk is munkahely.. Mondjuk sokat voltunk otthon homeoffice-ban szóval nem értettem...
Meg a család.. Mindenki oltatta magát. Bár akik Pfizerrel, nekik enyhébb tünetekkel volt betegség. 🤷 Én Modernát kaptam. Azt mondták az a legjobb, mégis rosszabbul voltam. Szüleim meg Astrazeneca - t. Na nekik meg a vérnyomásuk problémás. Anyukám már 2x volt miatta sürgősségin. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!