Na covid megszállottak mit szóltok hogy Szlovákiába nincs járvány?
Én nem vagyok vírustagadó, csak nem szeretem, ha ennyire felfújnak valamit.
Biztos vannak, akik ebbe is belehalnak, na ők vannak ott a lélegeztetőgépen. A nagyon gyengéket elviszi, de nincs kedvem miattuk szopni. Ha valaki nem bírja a vírusokat, akkor hordjon maszkot, nem zavar, csak engem és a többi gondolkodóképes embert hagyjanak a hülyeségeikkel.
Saját felelősségre mindenki csináljon, amit akar ebben a témában! Ez így lenne oké.
30. Nem tudnak választ adni. Láthatod. Arra sem tudtak válaszolni mi lesz azokkal az emberekkel akik kórházi ellátásra szorulnak de nincs több kórházi ágy?
31. Ha mindenki azt csinál amit akar akkor annyi súlyos beteg lesz, hogy megtelnek a kórházak. Utána mi lesz a kórházi kezelésre szorulókkal? Megmondod? "Valaki nem bírja a vírusokat" renkívül okos megjegyzés. Egyelőre te sem tudod hogy reagálnál rá. 28 éves előtte egészséges férfi is belehalt. Arról meg leszokhatsz, hogy magadon kíbül senki nem érdekel ha társadalomban akarsz élni.
Nem jelzem senkinek. Ha rám akarják tukmálni, akkor szólok, de addig csak figyelem a történéseket.
Influenza ellen soha életemben nem voltam beoltva. Legutóbb 13 éves koromban volt egy kis 38 fokos lázam, amit gyógyszerek nélkül túléltem.
19 vagyok, és nem haltam bele még abba sem! Pedig nagy ám a pánik még akörül is. Inkább nyugodtan, békében kellene élni, nem teletolni egymást rákkeltő vakcinákkal.
Ez a Pistikézés dögunalmas. Ráadásul nem így hívnak, és ha nem tudod a nevemet, nem szükséges azon szólítanod, hiszen a lekezelő stílusodból lejön, hogy hozzám dumálsz.
Ne engem marj, csak mert Orbán bácsi egy fillért nem költött a kórházakra, és így hiány van még az orvosokból is, nemhogy a férőhelyekből...
Elég bizonyíték szerintem, hogy egyre több a rákos beteg, ami nem hinném, hogy az energiaitaltól van, bár nem is érdekel, mert vizet iszok. Bár az is tele van méreggel, pont ezért nincs szükségem még egy végső csapásra, amit oltásnak hívnak.
Fröcsögj tovább, legyél Te az, akit elsőnek beinjekcióznak, aki mindig otthon marad és éjjel-nappal maszkot hord. Sok boldogságot!
"Elég bizonyíték szerintem, hogy egyre több a rákos beteg, ami nem hinném"
Rendben, Pistike! Lenyűgöző a logikád. Amióta kevesebben halnak meg fiatalon oltással megelőzhető betegségben, azóta több a rákos. Csak az oltások tehetnek róla, nem a nagyobb környezetszennyezés, vagy az, hogy valamiben muszáj meghalni, és akit nem a szíve visz el, azt jó eséllyel egy daganatos betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!