Lehetséges hogy hipochonder vagyok (a családom szerint) szerintetek mi lehet a baj ?
#9-es Én voltam, aki kérdeztem. Pont ezért, amit a #12,13 válaszolt. Akkor sem voltál halál közelében, tehát indokolatlan a félelmed.
Hogy mi a bajod, valószínűleg több minden, azt nem lehet ennyiből megfejteni, de érdemes volna segítséget kérned pszichológustól, pszichiátertől.
Jézus az egyetlen megoldás a haláltól való félelemre. Csak ö adhat örök életet ezért biztosítva lehetsz a halálod után is. "Aki hisz én bennem ha meghal is él. És nem megy ítéletre , hanem átment a halálból az életre." "Mert nálam vannak a pokolnak és halálnak a kulcsai"
Tehát ha benne hiszel nem kell félned többé.
Bár nem vagyok hipochonder-szakértő, nem értem.
Ha én gyűlölök egy ételt, nem eszem meg, mert tudom, hogy utálom, pl. az íze miatt.
A te esetedben ez úgy van, hogy nem eszed meg az íze, azaz az "allergiát-okozósága" miatt. De ha tudod, hogy nem vagy rá allergiás, akkor meg miért nem eszed meg?
Ezt valaki el tudná nekem magyarázni? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!