Hánytatok már nyilvánosan? Hogy történt?
Figyelt kérdés
Könnyen el tudtátok felejteni? Körülötted lévők hogy reagáltak?2020. okt. 27. 15:48
11/15 anonim válasza:
Nemrég 11 algopirynt bevettem idokozonkent masnap az orvosiban szethanytam mindent csoro vénasszonyok csak felhuztak a maszkukat :D leszartam ki mit gondol majdnem szivrohamot kaptam a rendeloben a hanyas neha emberi szükséglet ha akkor nem hanyom ki a gyogyszert ki kellet volna mosni a gyomrom
12/15 anonim válasza:
Miért vettél be 11 algopyrint??
13/15 anonim válasza:
Azert nem mind algopiryn volt , algoflex, aszpirin, cataflam szornyu fajdalmaim voltak valamibol 2ot is bevettem
14/15 anonim válasza:
Nem kötözködni akarok de jótanácsként ettől elszállhat a veséd és a májadnak sem tesz jót. Nem véletlen a betegtájékoztató hány óránként hány dbot lehet bevenni. Értem hogy fáj de súlyosabb következménye lehet annak amit csinálsz mint a pillanatnyi fajdalom. :/
15/15 anonim válasza:
Mar tanultam az esetbol, de azert koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!