Ájultatok már el iskolában? Elmeséled bővebben?
Figyelt kérdés
Milyen órán történt, és hogy reagált az adott tanár? Utánna elküldtek orvoshoz, mentőt hívtak vagy mit csináltak veled?2020. okt. 26. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nagy alhasi fájdalmaim voltak, konkrétan 5 perc után elájultam, az osztálytársaim mentőt akartak hívni, de a fizikatanárom mondta hogy csak egy kis gyomorrontás és tartotta tovább az órát. Miután nem tértem magamhoz a tanár beleegyezett hogy felhívják a szüleimet. Szüleim bevittek a sürgősségire ahol kiderült hogy vakbelem van.
2/4 anonim válasza:
Évnyitón-évzárón-ballagáson szerintem elég gyakori minden iskolában. Vagy legalábbis, nálunk a gimiben az volt. Sajnos, velem is előfordult, de nem én voltam az egyedüli. Szinte mindig volt egy-két leányzó, aki kidőlt a sorból, mert nem bírta a meleget, levegőtlenséget. Vagy csak nem evett-ivott előtte.
20L
3/4 anonim válasza:
Szerintem utoljára még 3.-ban volt ilyen, de akkor se elájultam hanem olyan fáradt voltam, hogy állva elaludtam majd arra emlékszem, hogy a földön ébredtem.
(Tesi óra volt reggel)
4/4 anonim válasza:
Igen. Hirtelen elkezdtem szédülni, de olyan szinten, hogy nem tudtam magam megtartani, nekiestem a falnak, elhomályosodott minden, és összeestem. Összeszedtek, adtak valami cukros löttyöt és jól lettem. Valószínűleg leesett a vércukrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!