Ájultatok már el? Milyen érzés?
Legutóbb nyáron sikerült elájulnom,strandon voltunk,nem reggeliztem,termálban voltunk,már volt vagy 11 óra,és az ajánlott 20 perc helyett vagy 2 órája benn voltunk...
Párom kiment inni,meg cigizni,én fél perc mulva gondoltam meg magam h mégis megyek én is...a vizből még kiértem,de következő kép hogy tarta a karjában és az úszómester nézi h élek-e még:D
érzés? elgyengültem és se kép se hang,utána meg ittam és elmúlt a gyengeség is...
23/N
Velem történt egyszer valami ájuláshoz hasonló...Lányom születése után.Nem mondták az orvosok,hogy ilyenkor pihenni kell,én meg jó erőben éreztem magam és mentem a mosdóhoz fogat mosni.Amint megálltam a mosdó előtt,teljesen elsötétült minden,a pohár kiesett a kezemből és forgott velem minden.Nem estem össze,csak össze-vissza tapogatóztam,megijedtem,hogy most mi van?A szobatársak látták,hogy baj van és kiabáltak a nővérkének,aki azonnal beszaladt és megragadta a karom,pont időben,mert már lassan csuklottam volna össze.Megrázta a karom és rám szólt,abban a pillanatban magamhoz tértem,újra rendben volt minden.Beparancsolt az ágyba és lelkemre kötötte ,hogy reggelig fel ne merjek állni.Megfogadtam a tanácsát.Szerencsére azóta sem volt ilyen élményem.
Most pánikbeteg vagyok és néha úgy érzem,menten elájulok,de szerencsére ez eddig még nem történt meg.
Én egyszer egy buliban ájultam el. Azt éreztem, hogy szédülök és elgyengülök, ezért szóltam az egyik barátnőmnek, hogy kisérjen ki mosdóba. Innentől csak hangokra emlékszem.
A következő tiszta kép az, hogy a barátaim bizonygatják a mentős orvosnak, hogy nem vagyok részeg és nem is drogoztam...
Álítólag kb.15 percig nem voltam magamnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!