Lehet stroke-ot kaptam? (többi lent)
Ez már több mint 2 hete történt, egy este nagyon szédültem és a jobb kezem és lábam elkezdett zsibbadni. A a fejem jobb oldalon is nagyon erősen feszített, főleg a halántékomnál és hátul a tarkóm felett. Másnap reggel elmentem a háziorvoshoz, megvizsgált, de szerinte csak migrén volt és nem tulajdonított nagy jelentőséget neki. Azóta viszont a jobb lábam egy részét és a lábam ujjait alig érzem és a jobb kezemet is gyengébben érzem és nehezebben tudom koordinálni mint azelőtt. illetve beszéd nehézségeim is vannak azóta, nehezen találom meg a szavakat sokszor.
Tudom, nagy hiba volt hogy nem hívtam mentőt akkor este, de volt már velem ilyen régebben is akkor bevitt a mentő és MRI is készült ami negatív lett. Viszont ezek a rosszul létek azóta is rám jöttek csak nem ennyire mint most legutóbb.
Szerintetek mit lehetne még tenni így ennyi idő után?
Amúgy 36/F vagyok és eléggé túlsúlyos, illetve magasvérnyomás betegségem van és szívritmus zavarom is van, ritmusszabályzó gyógyszereket is szedek. Ezek mellett sajnos még COPD-m is van, ami egy régi tüdőgyulladásból alakult ki nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!