Lehet stroke-ot kaptam? (többi lent)
Ez már több mint 2 hete történt, egy este nagyon szédültem és a jobb kezem és lábam elkezdett zsibbadni. A a fejem jobb oldalon is nagyon erősen feszített, főleg a halántékomnál és hátul a tarkóm felett. Másnap reggel elmentem a háziorvoshoz, megvizsgált, de szerinte csak migrén volt és nem tulajdonított nagy jelentőséget neki. Azóta viszont a jobb lábam egy részét és a lábam ujjait alig érzem és a jobb kezemet is gyengébben érzem és nehezebben tudom koordinálni mint azelőtt. illetve beszéd nehézségeim is vannak azóta, nehezen találom meg a szavakat sokszor.
Tudom, nagy hiba volt hogy nem hívtam mentőt akkor este, de volt már velem ilyen régebben is akkor bevitt a mentő és MRI is készült ami negatív lett. Viszont ezek a rosszul létek azóta is rám jöttek csak nem ennyire mint most legutóbb.
Szerintetek mit lehetne még tenni így ennyi idő után?
Amúgy 36/F vagyok és eléggé túlsúlyos, illetve magasvérnyomás betegségem van és szívritmus zavarom is van, ritmusszabályzó gyógyszereket is szedek. Ezek mellett sajnos még COPD-m is van, ami egy régi tüdőgyulladásból alakult ki nálam.
Nem biztos, hogy pánikbetegseg.
2es; "Az orvos felismerte volna" Nekem egy ismerősöm 30 évesen kapott agyvérzést egyértelmű tünetekkel, a szomszéd is felismerte, az idióta házi orvos meg azt mondta a mentősöknek hogy lehet, hogy be van drogozva.
Még az lenne a kérdésem, hogy ennyi idő elteltével műszeresen kimutatható ha valamilyen elváltozás történt a fejemben?
A háziorvos azóta nem küldött sehova. Fájdalomcsillapítót írt fel, de azt hiszem mondanom sem kell hogy nem lettem jobban tőle.
Kérjem meg, hogy utaljon be neurológiára vagy inkább maszek rendelésre menjek?
Ez a tb s dolog nagyon jo otlet.
Az megvan, hogy hiaba nem fizeted, be fogják hajtani,ugye? Fizetesbol tiltassal pl. Nem rogton, hanem majd, egyben azt a sokat.
Te most épp törvényszegést propagálsz itt a plénum előtt. Ez nem járható út, bár azt nem sikerült kideríteni, hogy el se látnak vagy ellátnak, de behajtják az árát. Aztán mért pont januártól, mért nem novembertől? Mellesleg aki épp egy súlyos egészségkárosodástól retteg, az nem tervezget hosszú távra és nem szövöget bosszút a csúnya állam ellen.
4-es, a háziorvos a történetedben mentőt hívott, tehát komolyan vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!