Egy teljesen egészséges ember is lehet leukémiás, rákos?
Legtöbbször egészséges emberek lesznek így betegek. Szomszédom pókcsipés gyanúval ment orvoshoz, ami nem akart múlni.
Aznap este már tudtuk hogy leukémiás. Rá 1 évre meg is halt. 2 kicsi gyereket hagyott hátra. 🥺
A rák nem egyik napról a másikra alakul ki. Ahhoz, hogy kialakuljon valamilyen betegség, először valamilyen felborultság kell legyen a szervezetében.
Tehát aki teljesen egészséges, annál nem alakul ki rák.
Attól, hogy valaki "egészségesen táplálkozik", vagy egészségesnek látszik kívülről az még nem jelenti azt, hogy egészséges is.
Bár nekem csak rákmegelőző állapotom volt, amiből 1-2 éven belül rák lett volna semmi tünetem nem vokt. Egy rutin méhnyakrákszűrésen derült ki.
Azóta minden női ismerősömnek szajkózom, hogy menjen az évente esedékes szűrésre. Ha én is 5 évente járnék, mint pár ismerősöm, akkor addigra simán áttétes lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!