Fejfájással kiír az orvos?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj már reggel óta nem múlik el. Mar hanyingerem is van tole annyira megfajdult. Még feküdni is alig birok annyira szörnyrű, nemhogy a gyakorlaton ugrálni száz fele. Felek hogy az orvos nem ad igazolast.. ugyanis elegge zsembes kis oregember, multkor a sulibol hazakuldtek merthogy influenzasan ne legyek ott a tobbi kozt, o meg aztmondta kutya bajom,holnap mar mehetek. 🙁 szóval szerintetek?2020. okt. 18. 20:58
1/13 anonim válasza:
Hazudj.Mond hogy hasmenésed van meg hánytál.
2/13 anonim válasza:
Inkább mondd, hogy a hátad fáj elképesztő módon, azt komolyabban veszik, ellenőrizni pedig nem tudják.
4/13 anonim válasza:
Gondolom fájdalomcsillapítót bevenni eszedbe sem jutott...
5/13 anonim válasza:
Vegyel be fajdalomcsillapitot, moss huvosebb vizzel hajat (ha birod mehet hideggel is), igyal meg 1 liter vizet minimum, meg most az este. Nekem a hidegvizes hajmosas sokat szokott segiteni egyebkent, meg ha hulyen is hangzik. Majd pedig fekudj le aludni, hatha kialszod reggelig. Ha meg reggel is nagyon faj, akkor elgondolkoznek az otthon maradason. Migrenes vagyok, tudom mennyire szar. Anyukad is tud igazolni egyebkent par napot, nem? En ezt hasznalnam fel.
6/13 anonim válasza:
5, azt hittem ez a hidegvizes fejlocsolás csak az én hülyeségem 😁
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy gyakorlatra csak tappenzes papirt fogadnak el 🙁
2020. okt. 19. 09:06
9/13 A kérdező kommentje:
1 -től rendel
2020. okt. 19. 11:58
10/13 anonim válasza:
Tehat akkor meg mindig faj a fejed es nem mentel be? Ha mar ott vagy, akkor kerhetnel tole migrenre gyogyszert, hatha tud adni valami jot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!