Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Torokgyulladás, láz, izületi...

Torokgyulladás, láz, izületi fájdalom? Muszáj lenne orvoshoz mennem?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel óta van ez. Nem szeretnék orvoshoz menni. Teát iszogatok meg saridont vettem be,kicsit mostmár jobb de a torkom ugyanúgy fáj.

Nagyon nem akarok elmenni az orvoshoz, sem ennél jobban gyógyszerezni. Több okból sem. Talán akkor ha nagyon muszáj,de... Inkább elkerülném.

2020. okt. 16. 08:00
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem is mehetsz így az orvoshoz. Én felhívnám telefonon. Esetleg várd meg a hétfőt, hogy addig hogy leszel. De emberek közé ne menj.
2020. okt. 16. 08:05
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Most mindenhol telefonos rendelés van. Inkább hívd fel a dokit, és ha ő mondja, hogy menj be, csak akkor menj!
2020. okt. 16. 08:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha ezeket elmondom hogy mi a bajom és nem tudom felmehetek-e így hogy lázam van, mond valamit és ennyi? Felírna vagy 70 felé gyógyszert úgyis... Azt meg úgyis meg kéne venni,akkor a receptért fel kellene mennem?
2020. okt. 16. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell. Beteg vagy, pihenj otthon, amíg jobban leszel. Koronavírustól függetlenül is ez az adekvát viselkedés, részint, hogy te is gyorsabban felépülj, részint, hogy másokat se fertőzz meg. Pihenésen, teán és igény szerinti fájdalomcsillapításon kívül nincs is szükség másra.
2020. okt. 16. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia énis így voltam vegyél doritricint torok fájásra. Napi 3 szem 1-2 nap és kutya baja nem lesz a torkodnak.
2020. okt. 16. 08:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia, az vény nélkül kapható?
2020. okt. 16. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen vény nélkül.
2020. okt. 16. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek!
2020. okt. 16. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!