Ezt onnan tudod, hogy mostanaban teszteltek, és amíg az eredményt megtudtad, meg azóta is el vagy szigetelve mindenkitől?
2020. okt. 9. 22:04
22/41 anonim válasza:
Mivel ffp2-es maszkot hordok és nem találkoztam maszk nélkül senkivel 1 percre sem, és akikkel találkoztam is 90%uk maszkban volt és 2 méternél nem jött közelebb elég minimális az esélye, hogy elkaptam volna. Azon kívül gyalog járok és saját irodám van és szeptember óta nem voltam semmilyen programon.
2020. okt. 9. 22:12
23/41 anonim válasza:
22-es
És soha semmit nem is fogtál meg igaz? Sem kilincset, sem pénzt, sem kaját.
2020. okt. 10. 00:10
24/41 anonim válasza:
17-es: te jó ég. Előtte napokig otthon voltam, nehogy már te tudd jobban mikor "került belém" a vírus. Egyébként mostani lakótársaim is covidososok voltak, nekem másodjára semmi bajom nem lett, pedig együtt eszünk minden nap, egy légtérben étkezünk. Látszik, hogy már megvan a védettségem.
2020. okt. 10. 02:13
25/41 anonim válasza:
"17-es: ... nehogy már te tudd jobban mikor "került belém" a vírus."
Hol írta, hogy jobban tudja?
2020. okt. 10. 06:16
26/41 anonim válasza:
17-es kommentet javaslom a figyelmedbe. Persze vannak esetek amikor körülöttünk senki nem kapja el. Na az pl konkretan tudtam h kitol es mikor. Meg a tuneteink is kb egyszerre jelentkeztek.
2020. okt. 10. 11:15
27/41 anonim válasza:
"vannak esetek amikor körülöttünk senki nem kapja el"
Abból, hogy nincsenek tüneteik, nem következik, hogy nem kapták el.
2020. okt. 10. 12:29
28/41 anonim válasza:
Ugy ertem hogy nme tudod konkretan h ki kapta el. Nekem az egyik haverom ragasztotta ram jo esellyel.
2020. okt. 10. 12:39
29/41 anonim válasza:
23. De megfogtam sokmindent. De bőrön keresztül nem szívódik fel. Sérülés pedig nem volt a kezemen. Mielőtt ételhez vagy az arcomhoz nyúlnék kezetmosok. ;)
2020. okt. 10. 12:47
30/41 anonim válasza:
Én asztmás vagyok. 2 hete iszonyúan beteg voltam. Magas láz, fulladás, levertség minden. Asztmásként alig kaptam levegőt. Mentőt hívtunk, bevittek a kórházba. Elsőnek tesztet csináltak. Negatív lett. Majd vért vettek, mondván a teszt nem 100% os. Negatív lett az is, sőt közölték, hogy sosem voltam koronavírusos. Így hazazavartak. Egyszerű influenza.
Nagyon sokan nem mennek tesztelésre, még akkor sem ha betegek. De el is könyvelik, hogy ők koronások voltak.
Egyébként egy több tízezres alkamazotti cégnél dolgozom. Nem hallottam, hogy a cégen bárki is beteg lett volna. Azt viszont igen, hogy volt vagy 10 kolléga akik őgy jártak mint én. Betegek voltak, de a tesztük negatív lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.