Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hol kaptad el a koronavírust?

Hol kaptad el a koronavírust?

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 22:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%
Kék osztriga bárban
2020. okt. 8. 13:21
 12/41 anonim ***** válasza:
Akikrol tudok azok a munkahelyukon (kulfold) vagy nyaralas (mert mashol.nem volt masokkal nem talalkoztak) vagy gyerekek nyari taborban (ez utobbiak teljesen tunetmentesek voltak szulok onszorgalombol teszteltek.
2020. okt. 8. 15:48
 13/41 anonim ***** válasza:
67%
Honnan tudhatná bárki, aki nem karanténban élte az életét? Lehet, hogy az is túl van rajta, aki észre se vette. Lehet, hogy máris elkapta az is, akinek most még nincs tünete, de mondjuk holnap reggel már lesz, hiszen kb. két hét a lappangási ido. Akinek van is rá tippje, az se lehet biztos benne.
2020. okt. 8. 19:04
 14/41 anonim ***** válasza:
51%
Elkaptam?
2020. okt. 8. 21:34
 15/41 anonim ***** válasza:
54%
Egyik buliban. Többen is voltunk ott ismerőseimmel. De igazából ahol ember van, ott el lehet kapni.
2020. okt. 8. 22:25
 16/41 anonim ***** válasza:
50%
13) a két hét az max nagyon erős szervezetű embereknél igaz, nálam kb 3 nap volt, 4-8 nap a reálisabb.
2020. okt. 8. 22:27
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudhatod, hogy nálad mennyi volt, mert nem tudhatod, hogy mikor került beléd a vírus.
2020. okt. 8. 22:45
 18/41 anonim ***** válasza:
75%
MUnkahelyemen. Nekem is 3 nap volt a lappangása. Hétfön együtt dolgoztam valakivel, aki másnapra lebetegedett és tesztelés után ki is derült, hogy covid, én meg csüt délután lettem fáradt, levert, péntekre már belázasodtam.
2020. okt. 9. 06:19
 19/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2020. okt. 9. 12:00
 20/41 anonim ***** válasza:

Én sehol és meg is teszek mindent érte. A kolléganőm futóversenyen (1 hónapja beteg), a barátaim meg a kollégájukkal társasoztak egyik este munka után aki másnap szarul lett és pozitív lett a tesztje.

4. nagyon ügyes, vagy hogy az "első hullám alatt nem kaptad el, pedig bejártál dolgozni." annyi beteg volt összesen mint most egy nap alatt, nem is volt járvány.Taps! Most meg majd megtapasztalod a saját bőrödön. Aki más kárán nem tanul az így jár. :/

2020. okt. 9. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!