Lehet az embernek valamilyen szívbetegsége a későbbiekben ha a családban már volt szívbeteg?
Helló.
Nos kicsit érdekes kérdés lehet de nagyon érdekelne a dolog, mert mielőtt megszülettem volna, volt egy húgom de ő szívbetegségben meghalt, nem sokkal születése után és utána jöttem én. Valami ilyet mesélt a család. Eddig semmi rendellenességet nem tapasztaltam, csak elég régóta mintha fájna a szívem néha, főleg mostanában. Tudom, hogy a szív nem fájhat de olyan. Létezhet olyan, hogy öröklődhet valamilyen szívbetegség a későbbiekben is akár, ha eddig semmi nem volt? Meg mindig is érdekelt, hogy mennyire ritka vagy gyakori, hogy két testvér közül ha az egyik szívbetegen születik és a másik teljesen egészséges? Vagy a másik is valamilyen szinten "hordozza" és ha eddig nem a későbbiekben kialakulhat. Bocsánat ha hülyén hangzik, de régóta érdekel a dolog és a családom egyáltalán nem beszél a volt húgomról, csak egyszer akkor is azért, mert találtunk néhány régi videót és egyiken a szívverése volt épp.
"Tudom, hogy a szív nem fájhat"
Ezt írtad,,Ez komoly?
"Lehet az embernek valamilyen szívbetegsége a későbbiekben ha a családban már volt szívbeteg?"
Bárkinek bármilyen betegsége lehet. Szívbetegsége is. Függetlenül attól, hogy a családban milyen betegség volt. Olyan soha nem lehet kimondani, hogy valakinek biztos nem lesz a jöbőben szívbetegsége.
Ha elotted volt, akkor novered.
Vagy unokatesorol van szo?
Faradt nem vagy?kimerult. attol is erezni lehet ilyesmit.
A szív tud fájni nagyon is,több féle képpen is.
Tompánn,élesen,hasogatni is tud,és a hátba is besugározni.
A szívmegállás a legfájdalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!