Kihez, hová fordulhatnék az alábbi mozgásszervi problémával?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a jobb lábam, de a bal is, de enyhébben. 34 éves vagyok és 78 kg. Enyhén X lábam van, bár egyre rosszabb szerintem. A lábfejem csúszik oldalra, többször elestem, elcsúsztam, a járásom inkább totyogás. Főként a combom kívül, térdem belül, a lábszáram szintén kívül fáj, vagy zsibbad. Mivel volt egy porckorongsérvem, amint ezt elárulom - hiába 8 éve volt és azóta teljesen tünetmentes és MR-em is van, hogy jól van a derekam - csak a derekammal vannak elfoglalva a dokik. Biztos persze, hogy van összefüggés, de egyszerűen nem értik, hogy nekem most a lábam fáj, NAGYON. A legutóbbi dokira majdnem ráborítottam az asztalt, 22 ezerért gyakorlatilag bepötyögte az előző leleteimet (kár volt megmutatni...), újra kinyomtatta és közölte, hogy mozogjak többet. Járni alig tudok... De amúgy mozgok még így is. Hova fordulhatnék? Lehet orvos, gyógytornász, bármi valami, de azt akarom, hogy ha azt mondom, hogy nagyon fáj a lábam, akkor foglalkozzanak valamit vele, vagy legalább azzal is. A legutóbbi 22 ezres doki szerint nincs a lábammal teendő... Több pénzt már nem akarok ugyanarra a véleményre elkölteni. Köszönöm, ha valaki tudna adni tanácsot.2020. okt. 3. 20:10
1/3 anonim válasza:
Gyógytornász tud csak segíteni. Koncsek Krisztinát tudom ajánlani ő nagyon profi
2/3 anonim válasza:
Nekem is a lábam fáj,de én biztos vagyok benne ,hogy vagy a derekambol indul ki,vagy piriformis szindróma,mivel a piriformis nyújtására szolgáló gyakorlatok nekem sokat segítettek.interneten keress rá. Az az igazsag ,hogy nekem ezt a szűnni nem akaró labfajdalmat a rendszeres úszás és torna pár hét alatt teljesen és hosszú távon elmulasztotta már 2* is. Most megint nagyon fáj a térd alatt főleg a bal lábam de hát megint elhanyagoltam a mozgást szóval tudom,hogy az én hibám.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még de az x lábát lehet műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!