Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem érzem az ízeket 2hete....

Nem érzem az ízeket 2hete. Beszéltem a háziorvosommal, és azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert nátha vagy megfázás. Hagyjam akkor annyiban? L

Figyelt kérdés
Kérdezte lázam van-e, mondtam, hogy nincs. Erre azt válaszolta, hogy ne féljek, nem vagyok korona vírusos. Egyébként nem vagyok mrgfázva, és náthás se vagyok. ahányszor lebetegszek ugyanúgy érzem az ízeket mindig. Még ilyen sose történt velem. Mégis akkor miért nem érzem az ízeket? Mi okozhatja még ezt?

2020. okt. 3. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Hordj maszkot, idős rokonaidat még egy hétig kerüld el egyebekben meg sz.rd le. Nagy eséllyel tünetmentes koronavírus fertőzés volt. De a tünetek kezdete után 2 héttel már tök felesleges bármit csinálni vele.
2020. okt. 3. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Mennyire nem érzed az ízeket?

Nekem olyan furcsa, hogy alapízeket érzek, pld a tejfölt csak nagyon savanyúnak, mogyoróvajat csak sósnak. Valahogy az igazi ízeket nem érzem.

Szaglásom pár napig volt rosszabb, de az nem ment így el. A gyerek sulijában volt koronás fertőzés, így a gyanu bennem is felmerült. Ezért egy 20 ezres tesztet nem csináltatnék szívesen. Se láz, se hőemelkedés. Pár napig erős fejfájás volt még.

2020. okt. 4. 07:52
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Átérzem a helyzeted, én másfél hete köhögök, fáj mindenem de az orvos cseszik elrendeltetni egy tesztet. Annyit mond csak, hogy pihenjem ki.

De már nem tehetem mert jövő héten osztályozó vizsga és ha törik ha szakad ott kell lennem.

De amekkora fájdalmakat átéltem az elmúlt pár napban, erősen megkockáztatom, hogy covid 19 van a szervezetemben.

Több szempontból is gyanús: 1.Sose szokott napokig hőemelkedésem lenni

2. Bármennyire is vagyok megfázva, sosem szokott fájni semmim, de főleg nem olyan erősen, hogy fájdalomcsillapítót kelljen bevennem

3.Soha nem szokott 1 hétnél tovább tartani nálam a betegség

Mindenesetre jobbulást kívánok neked! :)

2020. okt. 4. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, sokkal szarabbul jársz, ha le vagy tesztelve és pozitív.
2020. okt. 4. 21:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. okt. 4. 23:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert onnantól az éppen aktuális járványügyi szabályok vonatkoznak rád, hány nap karanténban kell lenned stb. Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz.
2020. okt. 4. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!