Ha a transznemű férfiaknak ösztrogént adnak, hogy nőiesedjenek és nőljön tőle a mellük, akkor a kis mellű nőknek miért nem adnak ösztrogén hormont mellnövelés céljából?
Figyelt kérdés
Nem lenne egyszerűbb mint az implantátum?2020. okt. 1. 09:16
21/25 anonim válasza:
Amúgy nem azért de ennyire nem vagy képes rákeresni? Ha nem értesz angolul megérte, de ha tudsz nem nehéz rákeresni hogy hormon kezelés hogy hát az emlőfejlődésre.
22/25 A kérdező kommentje:
Kuldhetsz egy linket megköszönöm
2020. okt. 13. 02:02
23/25 A kérdező kommentje:
Elnézést azt hittem arra való ez az oldal hogy feltegyek kérdéseket
2020. okt. 13. 02:02
24/25 anonim válasza:
Bocs nem neked szántam ha e 13-asnak.
25/25 anonim válasza:
Egyébként meg nem tudom hogy neked mekkora, de feltehetően neked hormontól nem fog látványosan nőni. Talán ha szedsz progeszteron egy picit nőni fog, de attól hogyha súlyt szedsz fel több eredményt érnél el.. Ez nem egyenesen arányos a hormonszinttel, nem olyan mint a növekedési hormon hiány. Van egy adott mirigyed állományok, az megduzzad, attól hogy hormont szedsz több nem lesz, ezek után vagy zsírt vagy implatátumot tudsz hozzá adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!