Mit csináljak? Lefogytam de vele a melleim is!
A mellméret genetika, nem igazán tudsz vele mit csinálni. Esetleg terhesség során megnő majd.
Amit tehetsz - és amit szerintem tenned kéne -, az az, hogy kompenzálsz máshogyan: például nem fejezed be az edzést (vagy elkezded, ha nem edzel), hanem megizmosodsz és a "jó helyeken kerekedsz ki".
Igaz, nem vagyok nő, de van egy olyan sejtésem, hogy az összes mellnövelő dolog valószínűleg átverés és/vagy hormonkezelés (rossz esetben mindkettő), amitől _nagyon_ távol kellene tartsd magad. Egyébként is, valószínűleg nőni fog még, 16 éves vagy.
/a félreértések elkerülése végett pedig azért írtam ide, mert az edzéshez, sporthoz és a sportdiétához igencsak értek :D/
21/F
Lehet, hogy körte alkat vagy, de lehet az is, hogy nem.
"Visszahízni pedig semmiképpen nem szeretnék, hiszen még így is 165 centihez vagyok 62 kiló. "
Abszolút normális a testsúlyod, ezt hívják normális méretnek, közepesnek.
Ha vánnyadtra fogyasztottad magad, ne is csodálkozz, ha vele együtt a melled is elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!