Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Lefogytam de...

Mit csináljak? Lefogytam de vele a melleim is!

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és egy évvel ezelőtthöz képest 10 kilóval kevesebb vagyok. Viszont ezzel a fogyással a melleim is teljesen eltűntek. Míg tavaly kb B-s melleim voltak, mára már majdhogynem az A is nagy... Visszahízni pedig semmiképpen nem szeretnék, hiszen még így is 165 centihez vagyok 62 kiló. Szóval még szeretnék leadni egy kicsit. Nem tudom mit csináljak, a hasamhoz képest (ami nem valami lapos alapból sem) nagyon durván kicsik a melleim. Van/volt valaki hasonló helyzetbe? Mit csináltatok? Vagy esetleg tudtok mellnövelő módszereket?

2017. ápr. 20. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

A mellméret genetika, nem igazán tudsz vele mit csinálni. Esetleg terhesség során megnő majd.

Amit tehetsz - és amit szerintem tenned kéne -, az az, hogy kompenzálsz máshogyan: például nem fejezed be az edzést (vagy elkezded, ha nem edzel), hanem megizmosodsz és a "jó helyeken kerekedsz ki".

Igaz, nem vagyok nő, de van egy olyan sejtésem, hogy az összes mellnövelő dolog valószínűleg átverés és/vagy hormonkezelés (rossz esetben mindkettő), amitől _nagyon_ távol kellene tartsd magad. Egyébként is, valószínűleg nőni fog még, 16 éves vagy.

/a félreértések elkerülése végett pedig azért írtam ide, mert az edzéshez, sporthoz és a sportdiétához igencsak értek :D/

21/F

2017. ápr. 20. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Lehet, hogy körte alkat vagy, de lehet az is, hogy nem.

"Visszahízni pedig semmiképpen nem szeretnék, hiszen még így is 165 centihez vagyok 62 kiló. "

Abszolút normális a testsúlyod, ezt hívják normális méretnek, közepesnek.

Ha vánnyadtra fogyasztottad magad, ne is csodálkozz, ha vele együtt a melled is elfogyott.

2017. ápr. 21. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
En 20 evesen is lapos vagyok, szoval orulj neki hogy legalabb kiprobalhattad milyen ha van melled :D :(
2017. máj. 5. 21:06
 4/5 Scav ***** válasza:
#2 De nem mindegy, hogy abból a 62 kilóból mennyi az izom és mennyi a zsír tömege a testén.
2017. máj. 8. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Még így is nagyon dagi vagy! Én 20 éves fiú vagyok 185 cm és 65 kiló!!!
2017. máj. 8. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!