Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Borda szúró fájdalom?

Borda szúró fájdalom?

Figyelt kérdés
Tegnap este kezdte hogy a bal bordaívemnél elkezdett szúrni amikor levegőt vettem, hasonló a fájdalom mint amikor beszorul a levegő. Bal oldalt a lép van, meg hát a borda. A lépemmel lehet valami? Akkor fáj legjobban ha levegőt veszek. 1 hete voltam hasi ultrahangon más okból, akkor azt mondták hogy jó minden, köztük a lépem is, normál nagyságú, homogén szerkezetű (azaz jó minden) Akkor most mi lehet? Csak 16 éves vagyok.

2020. szept. 25. 13:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a bal bordám van ahol nyomásra fáj eléggé
2020. szept. 25. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszorult a levegő, meghúzódott izom stb.

Ha 2 hét múlva is fáj, menj vissza az orvoshoz.

2020. szept. 25. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Bordaközi idegbecsípődés.

Eltarthat pár napig mire javulni kezd.

2020. szept. 25. 16:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy lépinfarktust kaptam? Tudom elegge hipohonder vagyok..
2020. szept. 25. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem. Kizárt.
2020. szept. 25. 17:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Valamikor jobban el kezd fájni, és sosem egy pontban, szoval nem tudok egy helyet megmutatni ahol fáj. Ha meg megnyomkodom ahol éreztem akkor meg elkezd máshol fájni enyhébben. Néha mozgásokra is el kezd jobban fájni. Akkor gondolom a lépem nem fájna attól mert levegőt veszek vagy ha mozgok. Az mindig ugyanúgy fájna nem?
2020. szept. 25. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, egyikünk sem orvos, és egy orvos kommentelő sem fogja gja tudni megmondani látatlanban, hogy mi bajod. Ha ennyire ki vagy tőle idegileg, akkor menj be a sürgősségire, vagy holnap a dokihoz.
2020. szept. 25. 18:57
 8/11 A kérdező kommentje:
remélem csak becsípődott tényleg egy ideg. Mert jobban érzem ha elkezdek mozogni, és ha olyankor veszek levegőt akkor jobban érzem. nyugalomban néha elis múlik
2020. szept. 25. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Kiderült mi volt? Hasonló van most nekem is
2020. okt. 28. 18:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem elmúlt 3-4 nap alatt. Hasi ultrahangon nem találtak semmit, én a gerincemre gyanakszom, becsípődhetett egy ideg vagy valami. Az szokott általában szúró fájdalmat okozni.
2020. okt. 28. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!