Elmozdult bennem valamelyik szerv? Mitől nyilalhatott ilyen kegyetlen fájdalom az oldalamba attól, hogy az oldalamon feküdtem? Részletek lent:
Figyelt kérdés
Gyakran alszom a bal oldalamon. Valamiért az kényelmesebb szokott lenni, de már nem először ébredtem fel arra, hogy miután félálomban oldalra próbálok fordulni, egy iszonyú erős nyilalló fájdalom támad a bal alsó bordáimnál, mintha a tüdőm csücske becsípődne, és azonnal a másik oldalamra kell forduljak, hogy elmúljon. De még most is érzem, hogy valami nem stimmel, pedig ez múlt éjjel történt. Nem is tudom megmaszírozni azt a térfogatot, ami fáj, mert az a bordáim alatt van.#alvás #fájdalom #tüdő #fekvés #mellkas #borda #szúró fájdalom #becsípődés #oldalfekvés #nyilalló fájdalom
2016. okt. 19. 19:10
1/6 anonim válasza:
Pontosan az amit gyanítasz is...a levegő a bordád alá szorult. Gyakorold a másik oldalon alvást..nincsen baj
2/6 anonim válasza:
Elmozdulni nem tud benned semmi.Ilyen érzést már nem egyszer tapasztaltam én is.Szintén oldalt fekvésben.Olyankor alig birok átfordulni és miután "visszaakad" az alkatrész, utána is érzem még hogy sajog.
3/6 A kérdező kommentje:
De nem veszélyes? Nem lesz tőle légmellem? Annyira fájdalmas, hogy az már félelmetes.
2016. okt. 19. 19:23
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nincs rendben, gerincferdülésem van. De ez hogy jön ide?
2016. okt. 21. 22:42
6/6 anonim válasza:
Az úgy függ össze, hogy a rossz gericed tudjafen melyik ideget irritálja. Különösen a nyakcsigolyák elképesztő dolgokat tudnak produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!