Létezik olyan légúti fertőzés, ami magától nem gyógyul meg?
Figyelt kérdés
2 hete küzdök súlyos köhögéssel, gyakorlatilag. 10 mp nem telik el köhögés nélkül. Szokásos dolgokat próbáltam, inhaláláls, párologtatás, tea... viszont semmi javulás. Nagyon idegesítő, nem alszom, fáj mindenem és lelkileg is ki vagyok már készülve. Az ilyet 4-5 nap alatt ki szoktam kúrálni, most meg semmi. Egész nap ver a víz is. Csinaltattam egy covid tesztet es mivel negativ lett megkerestem a háziorvost, aki eddig szabadságon volt. Azonnal felírt egy jó adag antibiotikumot, hogy ez tuti valami jó kis légúti fertőzés. En nem hallottam még ilyenről, ami ha fertőzés is nem akar meggyógyulni 2 hét alatt. Ilyen van? Jart mar így valaki?2020. szept. 25. 06:22
11/13 A kérdező kommentje:
Most is kicsit gyengébb vagyok még es köhecselek csak nem olyan durvan
2020. okt. 5. 08:51
13/13 A kérdező kommentje:
Miert? Lehet csináltatok amúgy.
2020. okt. 5. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!