Miert fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Junius ota szinte folyamatosan ideges vagyok egy bizonyos dolog miatt. Tobbszor volt sirogorcsom es gyomoridegem (olyan volt, mintha belulrol hirtelen megszoritana valami a beleimet, ez altalaban par masodpercen belul elmult), alvasi gondjaim illetve parszor mintha savat ereztem volna a torkomban.
Az utobbi kb 3 napban gorcsol a hasam, egyszer a hasamalja utana meg a gyomorszajam, napi kb. 10-15-szor. Muszaj gorcsoldot bevennem, mert ezek mar maguktol nem mulnak el.
Mitol lehet ez?
2020. szept. 22. 23:23
1/1 anonim válasza:
Orvos vagyok. A legvalószínűbb diagnózisom látatlanban irritábilis bél szindróma vagy gastrooesophagealis refluxbetegség. Nagy valószínűséggel a szorongás áll a háttérben, ezért azt is kezelni kell. Háziorvost vagy gasztroenterológiai szakrendelést javaslom felkeresni első körben. Pszichoterápia megszervezésében a háziorvos segíthet, de privátan javaslom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!