Ki mit gondol erről a határzár dologról? Van értelme? Nevetséges vicc az egész?
#19 Aki valamilyen esemény hatására depressziós lesz, és esetleg öngyilkos gondolatai is lesznek emiatt, az eleve mentálisan beteg? :DDD
Azta...
Ő nem ilyen szerencsés
#19: "Én is veszitettem már el az állásomat nem is egyszer. Nem vidám dolog. De nem lettem delressziós és az öngyilkosság sem fordult meg a fejemben."
Mert találtál munkát. Olyan nehéz felfogni, hogy egy egyre romló gazdasági helyzetben egyre nehezebben fogsz találni munkát??? Nem volt a történelemben olyan, hogy egy gazdaság annyira megroppant, hogy iszonyú mértékben fellduzzadt a munkanélküliek száma, ami konkrétan tragédiába torkollott?
Nálunk is kezd egyre magasabb lenni a munkanélküliek száma.
#19: "Aki ilyet tesz az eleve mentálisan beteg."
Rengetegen kapták el a koronát is meg az influenzát is, és egyiknek se fordult meg a fejében, hogy belehalhat. Néhányuk meghalt. Mert eleve betegek voltak. Akkor a te logikád alapján meg is érdemelték a halált, nem?
#19: "Elmentem tanulni aztán kerestem másik állást. Ennyi. Az élet megy tovább..."
Vagy nem...
Itt azt írják, hogy a munkanélküliség több öngyilkossághoz vezet, mint a recesszió, maga a gazdasági válság.
@25
1968/69-ben az influenza 1-4 millió halottat produkált. Ők sem voltak szerencsések.
Itt elmondják neked, hogy szimpla náthában is sokan meghalnak. Ők sem voltak szerencsések. Vagy igen?
Közúti balesetben meghaltak száma...
Pontosan mit akarsz azzal mondani, hogy aki koronafertőzésben meghalt az nem szerencsés? Aki influenzában halt meg, az viszont szerencsés volt?
Fel nem tudom fogni...
A @Kérdező kérdésére egyszerűen nem érkezik válasz.
A @Kérdező nem állította, hogy koronavírusban nem halnak meg emberek!
Én azt látom, hogy a határ- és reptérzárástól függetlenül nő a fertőzöttek száma, és emberek ugyanúgy halnak meg.
Szóval nem elég, hogy nő országunkban a baj a korona miatt, de még neki kell teljes erőből fejjel rohanni a falnak is? Biztos ami biztos? - ha netán nem halnánk bele a koronába...
Mi az oka, hogy a többi ország nem zárkózik be, annak ellenére, hogy gazdagabbak, és érthetetlen módon még nincsenek úgy elfertőződve se, mint mi..._?
A járványügyi matematikusok véleménye szerint nem jó ötlet bezárkózni, mert az csak tetézi a bajt. Nem olvastam olyat se az Orvosi kamarától, hogy be kellene zárkózni. Persze van egy-két nevesebb egyéni vélemény, de mi ellen vagy mellett nem lehet ilyeneket összegyűjteni?
Nem inkább erre szakosodott és szerveződött tudományos csoportmunkák véleményét kellene inkább a kormánynak figyelembe venni? Meg hogy más ország ilyet nem csinál? Akkor a mi kormányunk miért zárkózik be?
Mitől fél? Az elfertőződött országunkba beözönlenek a nyugati turisták, akik oda vannak az őszi Balaton látképétől?
Vagy milyen minimálisan is megfogalmazható érvekkel lehetne aláírni annak a jogosságát, hogy a koronavírus áradat mellett pl. a reptérből élők munkahelyét is mindenképpen tönkre kell tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!