Szerintetek meddig tart a koronavírus valamint meddig tartanak a határzárak? ( magyar határ)
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 11:30
1/12 anonim válasza:
Hatarzarak nem tudom, hogy meddig, a virus veszely egy koreai doktor szerint a legoptimalisabb esetben is julius/augusztusig.
2/12 anonim válasza:
Ezt nálunk SOKKAL okosabbak se merik előrejelezni!
3/12 anonim válasza:
Trianon elotti, vagy utani magyar hatar? :P
4/12 anonim válasza:
Ápr. 11-től teljes kijárási tilalom lesz, szóval egyelőre nem úgy tűnik, mintha az illetékesek a lecsengést várnák.
Én a magam részéről egy júliusi lecsengésre tippelek. Ez TIPP!!! Azaz semmi erre vonatkozó adatom nincs, csak egy elgondolás...
5/12 anonim válasza:
#4: ne terjessz rémhiírt, ne huhogj!
Még Ausztriában sincs szó ilyesmiről, pedig ott többszörös mennyiségű a fertőzött!
6/12 anonim válasza:
Ha a lezárásra gondolsz, az belső infó alapján. Minthogy a jövőben van, így ez sem biztos, de úgy néz ki, ezt tervezgetik már...
De majd térjunk vissza rá ápr 12én...
UI: Kívánom, hogy ne legyen igazam, de sajnos ez nem kívánságműsor.
7/12 anonim válasza:
Én reménykedek benne, hogy a meleg idő pusztítja majd annyira a vírust, hogy júniusban lehet engedni a pórázon. Én a jelenlegi korlátozás után inkább szigorításra számítok, mert valószínűleg még nagyon az elején vagyunk a járványnak. Részemről is csak elgondolás persze. Általában elég pesszimista vagyok, mégis úgy érzem, hogy a vírussal kapcsolatban túlzottan pesszimista infokat közölnek. Remélem, hogy igazam lesz.
8/12 anonim válasza:
Milyen határzárás? Ausztriába ezrek járnak ki-be.
9/12 anonim válasza:
Nem lesz semmiféle kijárási tilalom. A nyári tetőzés is egy hülyeség, már áprilisban fog.
10/12 anonim válasza:
Minden második embernek van belsős infókat, aztán kiderül, hogy csak világosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!