Kemoterápia után hormonális egyensúly összeomlása?
Figyelt kérdés
Sajnos kemoterápiában részesültem, és erősen azt gyanítom, hogy felborította a hormonháztartásom.. Sokkal szőrösebb vagyok, a combom belső részén is vannak hosszabb, sötét szőrszálak illetve pattanásos, mitesszeres lettem. Mit lehet tenni hogy helyreálljon az egyensúly? Ugye van rá megoldás? Pontosan még milyen tünetei vannak?2020. szept. 20. 23:21
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ez túl komoly téma ahhoz, hogy itt tudjanak segíteni.
Ha csak esztétikai a probléma akkor ne izgulj. Az oriflame egyik termékcsaládja tökéletes mitesszerek ellen, szőrre meg ott a gyanta.
Viszont mindenképp beszélj erről a kezelőorvosoddal, hátha ő tud rá végleges megoldást
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az ezelőtt tökéletesen bevált termékek sem hatásosak :(
2020. szept. 20. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!