Kolis szobatársam lehet, hogy koronavírusos, mit tegyek?
Hazautaztam végül (szüleim értem jöttek) és megvártam mi lesz a szobatársam tesztjeinek az eredménye. Mindkettő negatív lett, szóval ma visszajöttem a koliba. A szobatársamnak még meg kell várnia míg letelik számára a karantén és ő is visszajöhet. A szaktársa is kezd jobban lenni, de ő még legalább 2 hétig karanténban lehet.
Egyébként mindig hordok maszkot, akkor is felveszem ha csak a folyosó végére viszem kidobni a szemetet a koliban. Az előadásokon és laborgyakorlatokon is. Rendszeresen használok kézfertőtlenítőt. Viszont nem tudok maszkban is aludni, ha az egyik szobatársam beteg lesz én is elkapom, hiába fertőtlenítjük bent a kilincseket, a közös használati tárgyakat stb. Minden embernek jobban kellene vigyáznia magára, komolyabban venni a vírust, akkor is ha a korosztályát nem veszélyezteti annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!