Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hetek óta tartó fejfájás....

Hetek óta tartó fejfájás. Tőbbi lent?

Figyelt kérdés

Majdnem 1 hónapja, naponta, kisebb megszakitásokkal fáj a fejem. A fejem tetején,hátul. Nos ekozben voltam szemeszeten, ahol mondtak hogy lehet hogy szemuveg miatt faj a fejem.(3 hete hordom, es nem mult el) szóval ez kizárva.inkabb ilyen feszítő érzés, olyan mintha valami feszítené. Emellett nincs semmi mas tünetem,jól járok, nem hánytam,stb. Orvosnál voltam,45 percig vizsgált, hogy mi lehet, majd vegul megallapitotta hogy semmiféle kóros dolog nincs amit latna. (Nyilván azèrt nem egy Ct)

Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet?

2020. szept. 17. 16:15
 1/2 A kérdező kommentje:
Ritkán izomrangásaim vagy végtagrángásaim is vannak, ez kimaradt
2020. szept. 17. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
64%
Víz nyomelem vitamin hiány , ezt termeszetes nyers forrasokból sűrítményekből pótold . A bajt a sok meleg párás hőhatás nyomott levegő is erősíti .
2020. szept. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!