S. O. S! Hetek óta fáj a fejem de a gyógyszerek nem hatnak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, nagyon meg vagyok ijedve hogy komoly baj van.2016. márc. 17. 20:22
1/8 anonim válasza:
tudom, hogy a megoldásom teljesen szokatlan lesz, de próbáld meg!
.
.
.
.
.
..
MENJ ORVOSHOZ, AZÉRT VAN!
2/8 anonim válasza:
El kellene menned orvoshoz, mert ez így már komolyabb bajt feltételez.
3/8 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta hogy vírus, de mivel nem hat a gyógyszer nem tudja.
2016. márc. 17. 20:27
4/8 anonim válasza:
Háziorvostól kérj beutalót a neurológiára. Amúgy milyen gyógyszerrel próbálkoztál?
5/8 A kérdező kommentje:
Algopyrin, clataflam, nurofen
nem biztos hogy jól írtam le
2016. márc. 18. 07:58
6/8 A kérdező kommentje:
*cataflam
2016. márc. 18. 07:59
7/8 anonim válasza:
Jesszus..vírus?! Inkább egyszerű vízhiány! Mennyi vizet iszol? Napi 2l minimum kellene. 450ml/10kg testsúly, ez alapján számold ki a neked szükséges mennyiséget. Az esetek többségében ez a kombo megszűnteti a fejfájást (orvos javasolta, nem én találtam ki:)): egy fél mokkáskanál tiszta!! só, majd erre min 500ml tiszta víz. Próbáld ki, ne egyből a fájdalomcsillapítókért nyúlj! :)
8/8 anonim válasza:
menj a neurológiára és kérdezz rá a cluster fejfájásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!