Ezek minek a tünetei lehetnek?
Akár valamilyen fertőzés is lehet, IBS, stressz (ha ennyire parázol, az utóbbira tippelnék, bár ilyen messziről...
Hány éves vagy?
IBS szerintem is. A stressz furcsa dolgokat tud művelni a szervezettel.
Pár éve volt ilyenem. Egy munkahelyi ebéd étel fertőzés + hosszan tartó, extrém stressz kombináció hatására alakult ki ez az érdekes reflex. Pedig olyan tankönyvi példa volt a lisztérzékenységre minden tünetem. Nekem csak gyomortükrözésem volt, ahol igazolták, hogy nem cölikália.
Azóta valamennyire rendeződött a dolog, de stressz hatására még mindig vannak bajaim (általában hasmenés).
Szerintem ha már mindenképpen tükrözés lesz, azt jobb, ha altatásban végzik. Még teljesen gyakorlott orvosnál is előfordul, hogy nehezen végzi a tükrözést, mert túl kanyargós a bélcsatorna, főleg, ha még gyulladt részhez is ér. Jobb olyankor nem ébren lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!