Hétfőn találkoztam egy barátnőmmel akiről tegnap este kiderult, hogy koronás, ilyenkor velem mi van?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 10:45
11/18 anonim válasza:
Mert? :) ezt miből sikerült leszűrnöd? Az otthon rongyokból varrt biztos hatasosabb igazad van. :D
12/18 anonim válasza:
Azért, mert az FFP2 és FFP3 kifelé nem szűr, te okostóni.
13/18 anonim válasza:
:D szerintem életedben nem láttál még ilyen maszkot :D
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
A cikk írója semmiféle egészségügyi képzesben nem reszesült. :D szerencsére én igen :D a k95 n95 nem vagy nem mind szelepes nem zavar? :D Legalább rendesen elolvastad volna.
16/18 anonim válasza:
Az teljesen mindegy, itt az a lényeg, hogy befele véd, ezt írtam korábban, hogy ilyet hordjon, aki maszkot akar, hogy védje magát. De te csak játszd továbbra is a hülyét.
Továbbra is várom az érveidet, hogy miért jó, ha nem magunkat védjük, hanem másokat (próbálunk vagy inkább próbálnák kikényszeríteni)?
17/18 anonim válasza:
A cikkben is le van írva hogy kétirányban véd. Sz@r a fordítás ez maszk nem légzőkészülék. Szövegértelmezés 1es most már elmehetsz aludni. Mára pont elég volt a hülyeségből.
18/18 anonim válasza:
Azért tudod van akit mások is érdeklnek nem csak saját maguk. 🙈 fura mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!