Kb 5 kmre lakik tolem, tudom melyik iskolaba jar egy este talalkoztam vele a varosban. Hogy talaljam meg ezt a szemelyt?
Figyelt kérdés
Iskolaba nem kereshetem mert nekem is mennem kell haza. Minden este jarkaljak a varosban hatha megtalalom? : D2013. okt. 27. 12:08
1/2 anonim válasza:
Nevét tudod? Próbáld közösségi oldalon megkeresni. Hátha de ha nem tudod a nevét hanem tudod, hogy valaki ismeri akkor az ő ismerősei között.
Én pl:. most egy olyan embert kutatok akiről annyit tudok, hogy körübelül egyidősek vagyunk meg, hogy hol lakik de az sem biztos. Meg azt, hogy az egyik ismerősöm pontos mása...
2/2 anonim válasza:
Evvel én is így vagyok,írjatok,azt kifundáljuk a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!