Koronavírusban elhunytaknál miért lényegesek az ilyen jellegű krónikus betegségek?
A kormányzati oldalon ugye mindig oda van írva, hogy az elhunyt milyen krónikus betegségben szenvedett. Na már most, például: demencia, depresszió, bipoláris személyiségzavar, heresérv, alzheimer kór, parkinson kór stb.
Ezek a dolgok nem életet veszélyeztető kórképek, miért lényeges, hogy egy koronavírusban elhunytnak, ezek voltak az alapbetegségei? Hiszen ezek a krónikus betegségek nem növelik az elhalálozás kockázatát... Gáz lenne odaírni, hogy "amúgy semmi olyan baja nem volt az elhunytnak ami indokolná, hogy nála a koronavírus halálos kimenetelű legyen"?
Értitek mi a probléma... mindig mondják, hogy a vírus idősekre/krónikus betegekre veszélyes, igen ám, de minden krónikus betegre? :D Tehát nekem fáj a térdem, mert porckopásom van, plusz ekcémás vagyok, akkor ha meghalok 32 évesen koronavírusban, akkor oda lesz írva, hogy nekem ezek a krónikus "betegségeim" voltak?
10-es...
tudod, ha hallgattál volna... :)
tudod amúgy, hogy mi a depresszió? A legtöbb hozzád hasonló kontár azt hiszi, hogy az valami nyifi-nyafi. Hát nem.
A depresszió egy hormonnak a hiánya, ami szomatikus tüneteket és betegségeket is okozhat. Én régebben gondoztam olyan nénit, akinek érelmeszesedés miatt lett depressziója.
Tudod, a dolgok sokszor összefüggenek.
Nem bántani akarlak, igazából jó neked, hogy te még úgy nevetgélhetsz meg vidulhatsz dolgokon, mert kevés a tapasztalatod, gondolom nagyon fiatal vagy, hát jó neked :) szép napot!
13-as, sajnálom, hogy beteg vagy. Akkor már értem a stílust, a reagálást is... Nem, nem írtam meg a jövődet, ezt már te vélted a sorok közé olvasni.
Nem bántani akartalak. Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!