Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hirtelen mozdulatra erős...

Hirtelen mozdulatra erős folyás miért van!?

Figyelt kérdés
Mostanában feltünt, hogy mikor mondjuk ma is elmozdítottam a szekrényem utána hirtelen sok folyásom volt mintha bepisiltem volna de nem az volt. Meg mikor kimegyek sétálni azt egy kis idő múlva érzem, hogy folyik ott. Mitől van ez? Normális állag és nincsen szaga...de ilyen hirtelen sok még nem volt. Szó szerint kifojt belőlem egy kis adag folyás. Elég para... 23L

2020. szept. 14. 01:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs peteéresed most? Betegség jele is lehet, pl fertőzés. Nézesd meg magad
2020. szept. 14. 01:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem peteéréskor szokott ez lenni. Meg alapból erősebb a folyásom, menstruáció előtt pedig vizes állagú.
2020. szept. 14. 01:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Nos nem tudom pontosan. Miből tudom, hogy petéresem van? Amugy kesik a mensim mert multkor 11-en jott meg azt mar eltelt par nap..meg mindenkepp megyek dokihooz csak felek
2020. szept. 14. 01:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Általában menstruáció után 14 nappal van, ekkor vagy a legtermékenyebb, tojásfehérje szerű a nyákod/folyásod.
2020. szept. 14. 02:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A folyasod az persze eros, de a mozdulattol csak loket-szeruen tavozik. Tizenevesen nekem is igy volt, nem volt fertozesem. Ugy orulok, hogy ez mar idovel elmaradt. Azt hittem, csak nekem van ez.
2020. szept. 14. 02:47
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös akkor megnyugodtam, én is azt hittem egyedól vagyok ezzel. menstruáciom viszont kesik akkor most mi van, mert azt irjátok hogy utána de ugy nez ki ez előtte van.
2020. szept. 14. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!