Ilyenkor mi lesz? (Koronavírus)
Figyelt kérdés
Lehet sokan olvasták a 6 nappal ezelőtt kiírt kérdést.
Egy munkatársam koronavírus tesztje pozitív lett, így én is karanténba kerültem, viszont tegnap reggel óta köhögök, fáj a mellkasom, magas lázam van, ma estére ízeket illatokat sem éreztem.
Természetesen telefonálni fogok a háziorvosnak, Ő mentőt hív ilyenkor, hogy elkészüljön a teszt?
Vagy mi történik ilyenkor?
Ha úgy döntök magánba csináltatok tesztet, akkor ugye személyesen be kell menni... legalábbis ezt írják, de...ilyen esetben kijön bárki is?
Köszönöm szépen.
2020. szept. 13. 23:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen tünetekkel tuti, hogy letesztelnek.
4/8 anonim válasza:
Igen, tesztet fog elrendelni, jön a mentő és tesztel.
5/8 anonim válasza:
Tuti elkaptad tőle.
Ezek a jellemző tünetei a vírusnak.
7/8 anonim válasza:
Remélem, nem indultál el sehova.
8/8 anonim válasza:
Nekem hétvége óta uvyan ezek a tünetek vannak,doki aztmondta felesleges letesztelni.kaptam gyogyszert es pihenek itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!