Tegnap hajnalban úgy ébredtem, hogy extrém gyenge vagyok, nagyon fázom, és mintha lázas lennék. Becsuktam a bukón lévő ablakot, akkor már nem fáztam annyira, de továbbra sem éreztem jól magam. Reggel nagyon erőtlen voltam, és egész nap fájt a fejem, csak az asprin mulasztotta el ezt a rossz közérzetet. Mára semmi bajom, csak mintha kicsit kaparna a torkom.
Szerintetek beteg voltam, vagy csak szimpla fáradtság? (Bár én egy fáradtságnál azért durvábbnak éreztem ezt a dolgot.)
Elvileg ha 3 napig nincs tünetem, akkor már nem fertőzöm. Meg sajnos, ha kiderült hogy pozitív vagyok, lehet hogy nem különítenek el, hanem ugyanúgy az orvos azt mondja hogy ha 3 napig tünetmentes vagyok, mehetek amerre látok.
2020. szept. 15. 18:59
22/30 anonim válasza:
És nem mindegy hogy ez korona volt vagy sem??? Semmi bajod, kész.
2020. szept. 15. 20:18
23/30 anonim válasza:
És ha még fertőz és pl. rajtad keresztül megöl valakit, akit szeretsz?
2020. szept. 15. 20:34
24/30 anonim válasza:
17-es vagyok. 18 as szerintem tölem emelted ezt ki. Mert igyis ugyis itthon vagyok és gyógyulok... Igen ám de közértbe eljárok mert nem vagyok elvileg koronás, mert a doki szerint nem az. És hidd el bennem is bennem van mivan ha megfertőzöm a családom vagy bárkit. De ha egyszer ez igy működik,hogyha magadnak nem csinálod meg akkor ritka ha valakinek megcsinálják ingyen... Pedig ugye lehetne akár az is. De ez van. Ennél többet nem tehetünk ami nem kerül pénzünkbe..rengeteg pénzünkbe mi magunkat nem jelenthetjük be ingyenesre. Énmeg a családomra koltom inkább a 60.000 ft ot és meghuzom magam itthon
2020. szept. 15. 20:45
25/30 anonim válasza:
23-as, naponta meghal 2-3-4 más betegségben is szenvedő koronavírusos beteg. 10 millióan vagyunk. Számolj valószínűséget! Ez az egész egy felfújt hiszti.
2020. szept. 15. 22:12
26/30 anonim válasza:
"de közértbe eljárok mert nem vagyok elvileg koronás ... mivan ha megfertőzöm a családom"
Attól, hogy elvileg nem vagy koronás, még nem lenne muszáj vásárolni menni. Mehetne egy ideig a családod.
2020. szept. 15. 22:36
27/30 anonim válasza:
Mehetne...igen.a férjem kb nyitva sem találna mire eljutna a boltig munka után egyetlen boltot sem itt nálunk. Majdnem 30km re menjen el azért hogy én ne menjek?
2020. szept. 16. 05:11
28/30 anonim válasza:
Ha nem is korona ne nagyon maszkalj.
Lehet akarmilyen mas betegseg es azt is el lehet kapni, nem csak a koronat
2020. szept. 16. 05:29
29/30 anonim válasza:
És munka előtt? Azért gondolom, nem halna éhen akkor sem, ha ágyban kéne fekudnod... Hazhozszallitas is létezik.
2020. szept. 16. 06:12
30/30 anonim válasza:
Nem nem halna éhen... De szerintem ha bolton kivül nem megyek sehova, nem csavargni járok egész nap akkor azért nem olyan nagy bűn...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!