Ez szerintetek rendben van? (Koronavírus)
Ugye most meg akarják állítani a vírust, ehhez viszont teszteket kell csinálni. Nálunk 26900Ft a teszt. Ha valakinek erre nincs pénze (mondjuk azért mert elvesztette a vírus miatt a munkáját), akkor az rendben van hogy talán beteg, és végig fertőzi a környezetét?
Szerintem már eleve emiatt az összeg miatt se csináltatják meg sokan a tesztet. Én személy szerint nem gondolom hogy rendben lenne hogy ebből is pénzt csinál az állam. Legtöbb országban az állam finanszírozza.
Nektek mi a véleményetek?
Hozzám kijöttek ingyen tesztelni mert tüneteim voltak. Szóval ha beteg vagy nem kell fizetned érte. Meg ha beteg vagy amúgy is maradj otthon és ne fertőzd a környezeted.
Szerintem ha bármikor bárki bármennyiszer elmehetne ingyen tesztelni, lennének olyan hipochonderek akik naponta-kétnaponta ott állnának sorban... Ez nagyon leterhelné a rendszert és nem maradna kapacitás az igazán fontos esetekre. (akik most amúgy is ingyen kapják a tesztet)
Persze, ha valaki beteg az maradjon otthon. Viszont főleg a fiatalok nagyrészt tünetmentesek. Náluk például szerintem csak tesztekkel lehetne visszaszorítani a vírus terjesztését.
Hogyan képzeled az ingyen tesztelést? Mindenkit teszteljenak naponta? Kétnaponta? Hetente? Vagy szúrópróbaszerűen válasszanak ki tanulókat az osztályokból?
Érdekel az elképzelésed ezzel kapcsolatban (12-es vagyok).
Valóban ilyesmire gondoltam hogy minden héten 2-3 tanulót tesztelnek osztályonként. Szerintem ez vállalható költség lenne, tekintve hogy sokáig nem lesznek nyitva az iskolák.
Te még mindig itt vergődsz diplomaboy? 😆
Az érvelésed egyetemen tanultad?
"Nem én vagyok az inkompetens hanem teeee... Bibibi"
Holnap iskola, feküdj le Pistike.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!