Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tobradex szemcseppet lehet...

Tobradex szemcseppet lehet dugult orrba? A fülembe írta anno a fülész, de most brutál mód el van dugulva az orrom nátha miatt.

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1es vagyok, igen, szteroid és antibiotikum.

Vagy telefonálj be a patikába megkérdezni, vagy szedd össze magad és menj el másikat venni. Ez csak egy megfázás, mások is voltak már így, és túlélték.

2020. szept. 4. 16:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy megfázás nem tart három hétig. Nem megyek sehova s nem telefonálok. Lexarom, tuti koronás vagyok, de engem bezzeg nem tesztelnek.
2020. szept. 4. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Vényköteles szer. Egyébként igen, szteroid és antibiotikum. És igen, eldugult orra is használ, a mi orvosunk egy olyan kikeverős orrsprayt szokott felírni, aminek ez az egyik alkotóeleme. Megfázásnál használ. De csak akkor, ha a nyálkahártyára tudod juttatni, ami eldugult orrnál nehéz. Előbb másmilyen szerrel el kell érni, hogy legalább egy kis időre kiduguljon, amíg be tudod fújni.Simán lehet, hogy arcüreggyulladásod van egyébként.
2020. szept. 4. 17:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Tavaly az volt. Egyik oldalon dugult az orrom, az orvos röntgenre küldött, s arcüreg gyulladás volt. Idén nem tudom mert nem voltam dokinál, de 3 hete dugult a bal orrlyukam, a fülem is bedugul kifújásnál, s most már egyfolytában tüsszögök is. Tényleg nem szoktam nyavalyogni, de már majdnem megdöglök, s nem hogy jobb lenne a napok múltával, de egyre rosszabb.
2020. szept. 4. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem a sós víz mindig kidugítja.
2020. szept. 5. 14:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Vettem tegnap este Nasivin orrcseppet, csodát tett! Hála az Égnek, ma már sokkal jobban vagyok. (kopp-kopp-kopp)
2020. szept. 5. 15:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a háziorvossal, szerinte is arcüreggyulladás, most már kaptam antibiotikumot, s kortikoszteroidos orrsprayt is. 3 hete szenvedek már, borzasztó.
2020. szept. 8. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!