Tobradex szemcseppet lehet dugult orrba? A fülembe írta anno a fülész, de most brutál mód el van dugulva az orrom nátha miatt.
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 15:33
11/17 anonim válasza:
1es vagyok, igen, szteroid és antibiotikum.
Vagy telefonálj be a patikába megkérdezni, vagy szedd össze magad és menj el másikat venni. Ez csak egy megfázás, mások is voltak már így, és túlélték.
12/17 A kérdező kommentje:
Egy megfázás nem tart három hétig. Nem megyek sehova s nem telefonálok. Lexarom, tuti koronás vagyok, de engem bezzeg nem tesztelnek.
2020. szept. 4. 16:56
13/17 anonim válasza:
Vényköteles szer. Egyébként igen, szteroid és antibiotikum. És igen, eldugult orra is használ, a mi orvosunk egy olyan kikeverős orrsprayt szokott felírni, aminek ez az egyik alkotóeleme. Megfázásnál használ. De csak akkor, ha a nyálkahártyára tudod juttatni, ami eldugult orrnál nehéz. Előbb másmilyen szerrel el kell érni, hogy legalább egy kis időre kiduguljon, amíg be tudod fújni.Simán lehet, hogy arcüreggyulladásod van egyébként.
14/17 A kérdező kommentje:
Tavaly az volt. Egyik oldalon dugult az orrom, az orvos röntgenre küldött, s arcüreg gyulladás volt. Idén nem tudom mert nem voltam dokinál, de 3 hete dugult a bal orrlyukam, a fülem is bedugul kifújásnál, s most már egyfolytában tüsszögök is. Tényleg nem szoktam nyavalyogni, de már majdnem megdöglök, s nem hogy jobb lenne a napok múltával, de egyre rosszabb.
2020. szept. 4. 17:14
15/17 anonim válasza:
Nekem a sós víz mindig kidugítja.
16/17 A kérdező kommentje:
Vettem tegnap este Nasivin orrcseppet, csodát tett! Hála az Égnek, ma már sokkal jobban vagyok. (kopp-kopp-kopp)
2020. szept. 5. 15:48
17/17 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a háziorvossal, szerinte is arcüreggyulladás, most már kaptam antibiotikumot, s kortikoszteroidos orrsprayt is. 3 hete szenvedek már, borzasztó.
2020. szept. 8. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!