Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tobradex szemcseppet lehet...

Tobradex szemcseppet lehet dugult orrba? A fülembe írta anno a fülész, de most brutál mód el van dugulva az orrom nátha miatt.

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 15:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet, hallottam hogy van akinek ajánlják, bár bele van írva az utasításába, hogy csak szemészeti alkalmazásra! Hívd fel a patikát!
2020. szept. 4. 15:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. szept. 4. 15:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Akkor fülbe miért lehet???
2020. szept. 4. 15:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez szemcsepp, ilyet még nem is hallottam, hogy fülbe is lehet. Ha dugult az orrod akkor forralj fel vizet, ha lehűlt keverj bele sót és azt szívd fel, vagy cseppentsd az orrodba, nagyon jó orrdugulásra és nem okoz függőséget, illetve még erősebb orrdugulást.
2020. szept. 4. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezt kérdezd meg a gyártótól.
2020. szept. 4. 15:58
 6/17 A kérdező kommentje:

Pedig sok orvos ajánlja fülbe, még szólt is, ne lepődjek meg, szemcseppet fog felírni. Amúgy találni a neten olyat is, hogy lehet orrba.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__beteg..

2020. szept. 4. 16:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem merem, viszont rosszul vagyok elmenni rendes orrcseppért a patikába.
2020. szept. 4. 16:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Az orrcsepp összehúzza a nyálkahártya duzzanatát, ettől érzed, hogy kidugul. Viszont az antibiotikum és a kortikoszteroid nem fogja ezt a hatást elérni.
2020. szept. 4. 16:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Volt itthon még szteroidos orrcseppem amit tavaly írt fel az orvos, használt, csak elfogyott. Ez is szteroidos?
2020. szept. 4. 16:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Az a durva, csak az egyik orrlyukam van eldugulva, de annyira, hogy nem kapok rajta levegőt, és kifújni sem tudom. Fogalmam sincs mi a bajom, csak tüsszögök és fújom az orrom. Már totál kész vagyok.
2020. szept. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!