Keserű íz a torokban, köhögés, gyomorégés... de? (Sürgős)
Figyelt kérdés
Mindezek a panaszok a családomban.
Családon kívül is jelezték többen hogy ugyanezek a tünetek vannak náluk.
Ez mégis micsoda?
Nekem alapból van egy kis refluxom fel sem tűnt, de anyámnak nincs és ő is elkezdett
Mégis mire gondoljak?
2020. szept. 3. 18:40
2/6 A kérdező kommentje:
Az asszem nem jár ilyen köhögéssel és mi nem hanytunk es a hasunk sem ment, es nem csak mi kaptuk meg
2020. szept. 3. 18:58
3/6 anonim válasza:
Köhögés valószínűleg légkondi vagy hasonló miatt van. A gastroenteritis-hez nem kell hasmenés, sem hányás.
4/6 anonim válasza:
Még egyébként lehet valamilyen felsőlégúti fertőzés is, aminek a váladéka lemegy a gyomorba.
5/6 anonim válasza:
Arra próbálsz következtetni,hogy elkaptátok a vírust? A felsororakból akár stimmelhet is. Várjatok pár napot ,ha az akkor úgyis bedurcázik valamelyikőtöknél.
6/6 anonim válasza:
Szerintem túlzott cukorfogyasztás.Amintegy hétre leállt a fehércukorral, elmúlnak a tünetek.
Nekem is hasonló tüneteim voltak.Többek között még a gyomor feletti felfúvódás is.Mióta kiiktattam a cukrot, megszüntek ezek a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!