SOS! Gyengék a kezeim, gyengén érzem az ajkamat. Mi történik velem?
Szédül a fejem, gyengék a kezeim, az ajkamat alig érzem. Néha a fejem teteje fáj. Félek, hogy össze esek. Nem érzem jól magam pszichikailag. Csak sírnék. De ilyen v fajta szédülésem szombaton volt, és tegnap pár percet, és most jelenleg is szédül a fejem.
Be vagyok rendelve neurológiára.
Milyen betegség lehet ez? Ugye semmi komoly. Nagyon félek.
Lehet csak a vérnyomásod esik le vagy megy fel. Gondolom arra rá se néztél. Esetleg vércukor?
Nem feltétlen egyből valami komolyabb betegség.
Távol álljon tőlem hogy kötekedjek, de azt hogy??
Ismerek fóbiásokat, de ez nálad hogy alakult ki?? Vagy miért is félsz tőle??
Ezért kellene hogy tudd hogy mennyi, hogy meg tudd előzni. A vérnyomásmérő nem egy értéket generál és beállítja rá a vérnyomásod, hanem megmondja hogy mennyi. Ha alacsony amit kiír akkor tudsz rá szedni esetleg gyógyszert, vagy teát vagy valamit, ha magas akkor szintén.
Ezt a 80 125re dolgot nem értem. Ha 125/80 az még elmegy. Ha 80/125 az már nagyon rossz.
A 80as pulzus is sok. Valamint a 80as vérnyomás meg nagyon kevés. 120/80 és 60as pulzus az átlag.
Lehet vérnyomásból adódó a problémád. Nekem is alacsony vérnyomásom van és akkor szokott hasonló lenne ha mégjobban leesik, ha meg felmegy akkor a fejem fáj csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!