Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomortükrözésen semmelweis...

Tündi0212 kérdése:

Gyomortükrözésen semmelweis egyetemen Bp volt már itt hogyan történt a vizsgálat?

Figyelt kérdés
Endoscopos ultrahangra kell mennem hasnyálmirigy cysta miatt es félek a vizsgálattol nem mondtak semmit mi fog történni szövettant is vesznek kérlek mondjatok velemenyeket hogy ott hogyan csinaljak??
2020. szept. 1. 09:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kell a teszt! Most beszéltem anyukámmal, a doktornőt ma felhívta - ő is elfelejtette - de jövő hétfőn megy anyukám tesztre. Szerintem kérdezz rá te is, nehogy e miatt elmaradjon a vizsgálat.
2020. szept. 2. 16:13
 22/27 A kérdező kommentje:
Hat en tegnap beszeltem az orvossal hogy hany órára menjek es nem mondta ez katasztrofa!
2020. szept. 2. 17:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Pedig kérdezz rá holnap! Anyukámnak minden sima tükrözés előtt is kellett, s kell most is.
2020. szept. 2. 17:51
 24/27 A kérdező kommentje:
Ott csinaljak azt is?? Mennyi ido alatt van eredmén, ? Tudjátok ki fogja csinalni a tukrotest? Mennyire rossz a tesz faj?
2020. szept. 2. 18:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Ott csinálják. Sokan vannak, egy nap alatt megvan az orvosoknak az eredmény, s inkább csak kellemetlen ahogy kaparásznak pálcikával az orrodban és a torkodban. Semmi extra ne aggódj! :)
2020. szept. 2. 18:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Inkább már privátba írok :)
2020. szept. 2. 18:15
 27/27 A kérdező kommentje:
Hat ez nagyon jó. Főleg ha megyek 8. Án es akkor jelentik be teszt nelkul nem
2020. szept. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!