Gyomortükrözésen semmelweis egyetemen Bp volt már itt hogyan történt a vizsgálat?
Persze 8.án megyek.
Ő neki milyen volt elötte a gyomortükrözés? Ott csinalták a soten?
Ő neki mondtak valamit a vizsgálat menetéről? Vagy hogy bent kell e maradni? Nekem annyit mondtak h nem .
Neki szovettan nem lesz?
En 27 vagyok
Boditot kapott már valamikor ha igen akkor mennyire kabul az ember tőle ugy ertem hohy ugyan ugy erez mindent?
Es végég volt neki öklendezés? Mennyi idot kellett varnia neki vizsgalat utan? En azt olvastam h 25 perc a vizsgalat.:((
Kapott már, és nyugodtabb lett. El nem fogsz aludni tőle, csak bágyadtabb leszel. Neki a gyomrát nézik és lejjebb a vékonybelet. Már volt három szövettana, mind negatív lett, az MR mégis megvastagodott falat, szűkületet ír le a gyomor alján. S vesznek majd mintát a szabad hasi folyadékból.
Ez a vizsgálat sokkal jobban lát mint az MR vagy a CT, vagy akár a sima tükrözés. Neked sem lesz fájdalmasabb a mintavétel a hasnyálmirigyből, mint amit anyukám érzett a gyomrában mikor mintát vettek. Kis csípést érezni, mikor kis fogóval kicsípnek egy részt. Amúgy anyukám kilencedikén megy reggel, pont egy nappal utánad :) Ja, s koronavírus tesztet nálad nem csinálnak a vizsgálat előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!