Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomortükrözésen semmelweis...

Tündi0212 kérdése:

Gyomortükrözésen semmelweis egyetemen Bp volt már itt hogyan történt a vizsgálat?

Figyelt kérdés
Endoscopos ultrahangra kell mennem hasnyálmirigy cysta miatt es félek a vizsgálattol nem mondtak semmit mi fog történni szövettant is vesznek kérlek mondjatok velemenyeket hogy ott hogyan csinaljak??
2020. szept. 1. 09:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Persze 8.án megyek.

Ő neki milyen volt elötte a gyomortükrözés? Ott csinalták a soten?

2020. szept. 2. 09:03
 12/27 A kérdező kommentje:

Ő neki mondtak valamit a vizsgálat menetéről? Vagy hogy bent kell e maradni? Nekem annyit mondtak h nem .

Neki szovettan nem lesz?

2020. szept. 2. 09:04
 13/27 anonim ***** válasza:
Lesz szövettan neki is. Nem kell bennmaradni utána, bódítót említettek neki. A SOTE-n is volt gyomortükrözése. Az elején öklendezett, de kibírhatónak mondta, pedig nagyon félt attól is. Erre a vizsgálatra azt mondta a gasztrós orvos, ugyanolyan mint a gyomortükrözés csak hosszabb egy kicsivel. Előtte majd alá kell írnia egy beegyező papírt, gondolom, majd Neked is! Ne félj, nem lesz semmi gond. Anyukám 68 éves, s fél év alatt három gyomortükrözésen van túl, ahol mindig vettek mintát. Te mennyi idős vagy ha megkérdezhettem?
2020. szept. 2. 13:42
 14/27 A kérdező kommentje:

En 27 vagyok

Boditot kapott már valamikor ha igen akkor mennyire kabul az ember tőle ugy ertem hohy ugyan ugy erez mindent?

Es végég volt neki öklendezés? Mennyi idot kellett varnia neki vizsgalat utan? En azt olvastam h 25 perc a vizsgalat.:((

2020. szept. 2. 14:11
 15/27 A kérdező kommentje:
De neki a gyomrat nézik nem?
2020. szept. 2. 14:12
 16/27 anonim ***** válasza:

Kapott már, és nyugodtabb lett. El nem fogsz aludni tőle, csak bágyadtabb leszel. Neki a gyomrát nézik és lejjebb a vékonybelet. Már volt három szövettana, mind negatív lett, az MR mégis megvastagodott falat, szűkületet ír le a gyomor alján. S vesznek majd mintát a szabad hasi folyadékból.

Ez a vizsgálat sokkal jobban lát mint az MR vagy a CT, vagy akár a sima tükrözés. Neked sem lesz fájdalmasabb a mintavétel a hasnyálmirigyből, mint amit anyukám érzett a gyomrában mikor mintát vettek. Kis csípést érezni, mikor kis fogóval kicsípnek egy részt. Amúgy anyukám kilencedikén megy reggel, pont egy nappal utánad :) Ja, s koronavírus tesztet nálad nem csinálnak a vizsgálat előtt?

2020. szept. 2. 14:18
 17/27 anonim ***** válasza:
Amúgy öklendezni addig öklendezett míg le nem tolták a csövet. Utána csak folyt a nyála, s majd megmondják hogyan lélegezz hogy jó legyen. A 25 perc nagyon sok :( Meg sem merem mondani anyukámnak, így is retteg.
2020. szept. 2. 14:21
 18/27 A kérdező kommentje:
Nekem koronavirus tesztet nem mondtak !!!! Anyukadnak kell előtte?
2020. szept. 2. 15:36
 19/27 A kérdező kommentje:
Es ha letoljak utanna mit erzett?
2020. szept. 2. 15:36
 20/27 A kérdező kommentje:
Hat az jo ha elmegyek és akkor nyögik be hogy teszt kell
2020. szept. 2. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!